evlatlik olmak 

kapat
  1. genlerini taşıdığın insanları bilmemenin verdiği acıdan başka bir acı vermeyendir. hele bir de sizi dünyanın en muhteşem iki insanı evlat edinmişse * çok da umrunuzda olmayandır.
    (bkz: evlatlık)
    #3715380 (uretim cini, 24.07.2008 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

evlatlik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlatlik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlatlik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 pas » casio f91w » the recycler » the genius of charles darwin » iphone 3g » a room with a view » berna ozturk » 12 ekim 2008 uds sinavi » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » yalnizliktan korkan insan » kisiyi suc islemeye iten etkenler » max payne 3 fall to the dark » avrasyali olmak » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » evrim akin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cep telefonunu duvara firlatmak » rahimagzi » abd yi destekleyen yazarlar » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » ankaragucluler saraba dustuler » adim adim ibnelik » radyo sol » napan » final destination » cuzdanda bulunan zimbirtilar » sualtu housing » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » ifrit » lanetlemek » fairson