evlatlik iliskisinden dogan hisimlik 

kapat
  1. evlat edinme yoluyla elde edilen soybağı ilişkisidir. evlatlığın evlat edinenle ve onun üstsoy ve altsoy hısımlarıyla olan hısımlığı evlat edinenin öz evlatları gibidir. evlatlık ve altsoyu, evlat edinenin ve onun üstsoyunun mirasçısı olur.
    *** evlatlığın kendi ailesindeki mirasçılığı da devam eder.
    *** evlat edinen ve hısımları evlatlığa mirasçı olamazlar.
    #1776716 (ditty, 16.06.2007 16:03)
  2. (bkz: hısımlık)
    #1776719 (ditty, 16.06.2007 16:03)

© 2008 - uludağ sözlük

evlatlik iliskisinden dogan hisimlik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evlatlik iliskisinden dogan hisimlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlatlik iliskisinden dogan hisimlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadece kendime » iskenceci bir mit ajani olarak fatih urek » ben senin icin yasamayi goze almisim » vanti lator » canta adi altinda bavul tasiyan kizlar » gri ekran » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » ankara daki mitinglere hatun dusurmek icin gitmek » siyasi basliklarin gece vakti itici durmasi » duzce a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games