evlat 

kapat

1. çocuk anlamına gelen veled kelimesinin çoğul halidir.günümüzde evlatlarım şeklinde kullanımı yaygındır,lakin yanlıştır.
    #106159 (veritaserum, 08.03.2006 15:58)
  2. kullanım şekli için; (bkz: sen okuyor musun evladim)
    #347521 (asiti kaçmış kola, 15.06.2006 13:34)
  3. muslum gurses şarkısı.
    Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar
    Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat
    Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın
    Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat

Sev bütün insanları say bütün insanları
    Kin gütme unut gitsin geçmişte olanları
    Dürüst ol insancıl ol düşün öbür dünyayı
    Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa
    Unutma ki hepsinin bir sahibi var evlat
    Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa
    Düşmez kalkmaz bir allah
    Unutma sakın evlat
    #1089212 (darkness nights, 01.01.2007 14:00)
  4. amerikan filmlerindeki babalar vazgeçilmez klişesi. özellikle öğüt verirken...

- evlat biliyorum buraya alışmak senin için zor olacak ama emin ol ki california'dakinden daha mutlu olacağız
    + ama baba arkadaşlarım köpeğim lesi bla bla öhühöhü...
    - evlat, alışmalıyız evlat!

(bkz: ya ben neyse lan bişi demiyorum)
    #1809029 (6.4.r.1.$.h, 23.06.2007 03:36)
  5. anne ve babanın kendilerinden meydana getirdiği, büyütmesi meşakkatli olmakla birlikte varlığı dünyalara değişilmez olan, dünya üzerindeki en tatlı şey.
    #3074388 (karpuz yiyen kartal, 29.02.2008 11:18)
  6. ciğerdir.
    #3203632 (mendoza, 29.03.2008 00:46 ~ 13:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlat. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dunyanin en guzel sozcugu » psikologa giden mutsuz palyaco » evlat » kediye konabilecek isimler » ateist insanlarin suc islemeye olan yatkinligi » hayata baglayan nedenler » omur torpusu » fizikokimya » babaya len diyen evlat » ebeveynini huzur evine birakan evlat » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » siniftaki yaran olaylar » issiz adaya dussen yanina alacagin 3 sey ne olurdu » sert » trt 8 » plaknet com » defne joy foster » zorunlu din egitimi » melike doner » arabasinda sigara icirmeyen insanlar » insanlardan nefret etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » carlos artist olmus » probis » karayalcin » setra s431 dt » bi siktir git ya nolur » bursa anadolu kiz lisesi » caron butler » cinli basliklara entry girmeye korkan yazar » bir arkadasim hikayeleri » kirmizi bayrak