evlat acisi gibi koydu sacmaligi 


kapat
  1. evlat acısı yaşamamış bünyenin iddaa kuponunun tek maçtan yatmasından sonra bile söyleyebildiği saçma laf. sınav kötü geçti evlat acısı gibi koydu, kiraya zam geldi evlat acısı gibi koydu, galatasaray şl'den elendi evlat acısı gibi koydu. oha lan bu kadar basit bir şey mi?
    #3905456 (tu kaka bana, 02.09.2008 14:39)
  2. evlat acısının ne olduğunu bilmeyen bünyenin saçma lafı.
    #3905464 (east for west, 02.09.2008 14:41)
  3. evlat acısı mı yaşadın daha önce ki böyle bir cümle kurabiliyorsun dedirten saçma abartı cümlesi.
    #3905633 (like a bird, 02.09.2008 15:28)
  4. mubalaga sanatı dır.
    #3905669 (buyuyunce moderator olucam, 02.09.2008 15:37)
  5. çocuk sahibi olmayan biri tarafından söylenmişse saçma olacak deyim. ben de dahil çocuk sahibi olmayan bilemez efenim.
    #3905678 (antistorax, 02.09.2008 15:39)
  6. saçmalıktan da öte terbiyesizlik, düşüncesizlik ve beyinsizliktir. hiçbir izahatı, savunması olamaz bunun.
    #3905711 (motorkafa, 02.09.2008 15:47)
  7. bunu söyleyenin ağzını burnunu kırmak gerekir böylesi bir acıyı boktan yere kullanıp benzetme cüretine kalkıştığı için.
    #3905715 (peachy rouge, 02.09.2008 15:48)
  8. bunun saçmalığını irdelemek; küfürlerde mantık aramaktır. yanlıştır. o kelime öyle var olmuştur, ifade ettikleri vardır. her şey gerçek anlamıyla irdelenemez.
    #3905724 (kaleci sacli adam, 02.09.2008 15:50)
  9. 'eşeğin damına su kaçırmak' deyiminde mantık aramak kadar saçmadır. burda mübalağa dediğimiz abartma sanatı mevcuttur. amaç olayın vehametini ortaya koymaktır.
    #3905731 (juve, 02.09.2008 15:51 ~ 15:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlat acisi gibi koydu sacmaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlat acisi gibi koydu sacmaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlat acisi gibi koydu sacmaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlat acisi gibi koydu sacmaligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » girit paradoksu » yaran futbol yorumu diyaloglari » trixx » gladier » sevgiliye soylenen en guzel soz » zekai sen » golu ilk bulanin soyledigi soz » leon bakst » bir derdim var yasanmisliklari » ay yildiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kadir inanir » ataturk oldu diye aglamayan seriatci cocuk » ikametgah ilmuhaberi » vampire knight » gozlerini kapatarak sevismek » gosterdigi guzel kiza bakinca kizan sevgili » salcali ekmek » fakir alin evinizi simartin » uludag sozluk teki galatasaray taraftari profili » the big bang theory