evladinin yurt odasini denetleyen anne 

kapat
  1. yurdunuza girmesiyle içine ettiği karizmanıza mı ağlarsınız, oda arkadaşlarınızın sizinle haftalarca taşak geçeceğine mi bilinmez ama anne bu, denetleme hastalığı varsa yurdunuz hangi şehirde olursa olsun mutad olarak ziyaretinize gelip odanızı denetleyecek. 'u çarşafın hali ne, kirlilerle temizleri niye aynı yere koyuyorsun, oğlum abur cubur yemeyi bırak hasta olacaksın' gibi yüksek sesle serzenişleri sizi tam bitirecektir.
    #2363868 (antilopyawrusu, 23.09.2007 00:57)
  2. siz, o gelecek diye odayı biraz toparlarsınız. istersiniz ki içi rahat olsun. ancak odaya girince ilk lafı şudur:
    -ah yavrum! buralarda sefalet içinde yaşıyorsunuz. şu ortalığın hali ne böyle?
    #2364091 (cveevezvea, 23.09.2007 01:21 ~ 01:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladinin yurt odasini denetleyen anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladinin yurt odasini denetleyen anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladinin yurt odasini denetleyen anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladinin yurt odasini denetleyen anne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » paladyum » teror un en cok musluman ulkelerde yasanmasi » milton keynes » istikraz » kuzey dogu dakota » lad » fake fake diye nicesine atladim » tum sarkilari guzel olan albumler » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine » para ustu olarak verilen sakizi kabul etmemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » is arkadasinin birgun mudurun olmasi » 1 nolu entry » andreas wagenhaus » waltz 2 from jazz suite » lacin » aile bireylerinden gelen komik sms ler » kizlari guzel gosteren detaylar » 01 aralik 2008 youtube nin erisime acilmasi » on sevisme » ben bu yaziyi sana yazdim