evladini sigara ile yakalayan baba 

kapat
  1. yakışıyor kerataya diye tepki göstermekten başka çaresi olmayan baba. *
    #1316616 (handushka, 17.02.2007 20:07)
  2. gördüğü anda ki uzaklığına göre ne kadar atletik olduğuna şaşırtacak, uzun atlama, sağ kroşe ve güreşte yeni rekorlara koşacak insan.
    #3636301 (KisiselBirIleti, 08.07.2008 12:02)
  3. +ahmet napıyosun oğlum?
    -babaa!!
    +bu günleri de mi görecektim?
    -dur baba açıklayabilirim.
    +neyi açıklican napıyon yatakta sigarayla?
    -ben onu seviyorum baba niyetim ciddi.
    +höönkk!!
    #3636313 (akmai, 08.07.2008 12:05)
  4. tanım: babanın oğlunu veya kızını sigara eşliğinde yakalamasıdır.

hazırlanışı: öncelikle baba olan er kişi, evladının sığabileceği ebatlarda bir kutu bulur. sonra bu kutunun bir yanını (sağ veya sol) bir çıta * yardımıyla havaya kaldırır ve altına da bir dal sigara bırakır. akabinde çıtaya uzun ve sağlam bir ip bağlar ve ipin ucunu kavrayarak kuytu bir köşeye pusar. daha sonra tiryaki evlat, ordan geçerken sigarayı görür ve düşünmeden hemen atlayıverir. baba da ipi çekince * çocuk sigarayla yakalanmış olur efendim.
    #3636325 (children of condom, 08.07.2008 12:10 ~ 12:11)
  5. yakalanma sırasındaki diyalog;

- bırakacaksın bunu ahmet tamam mı evladım?
    - tamam baba...
    - bir daha yakalarsam paketi komple dötüne sokarım haberin olsun.
    #3636338 (fatihkul, 08.07.2008 12:13)
  6. evladını sigara ile yakaldıktan sonra, bakkaldan bir paket sigara daha alıp, tüm sigaraları üst üste içiren babadır. acımasızdır,gaddardır. birde babanın babanın karekterine göre, dayakla karşılaşmak mümkündür.
    #3636343 (sumatra, 08.07.2008 12:14)
  7. asabi olunur genellikle ilk gördüğün de insandan insana* göre değişen tepkiler olabilir. bir yumruk yada on beş dakikalık bir nasihat ile geçiştirebilirsiniz. bazen de duvara iz bırakan bir yağlı boya tablosu olabilirsiniz. (bkz: ne insanlar gordum)

- iç, iç aferim oğlum. hanım oğlum sigara içiyor.
    - benim mi oğlum sadece senin neyin oluyor?
    - ama ben sigara içmiyorum sen içiyorsun oğlun da sana çekmiş.
    - ne diyorsun sen ya? evlenmeden önce sen benim sigara içtiğimi bilmiyormuydun?
    - biliyordum ama bırakırsın diye düşünüyordum birtürlü bırakmadın. bir ömür kül tablası ile yaşadım.
    - hımm demek öyle. yürü oğlum gidiyoruz.
    - tamam anne ben bıraktım sigarayı içmeyeceğim daha söz valla bak.
    - yürü dedim sanaaa.
    #3639054 (possessed, 08.07.2008 22:52 ~ 22:53)
  8. baba: ne yapıyorsun sen eşşek herif?
    oğul: sigara içiyorum!
    baba: hö?
    oğul: ne var ya?? para versen mala bile vurucam!!!
    baba: seninnnn bennn...
    #4206816 (34Denklemliintro, 09.11.2008 15:34)
  9. baba: sigaramı içiyorsun sen?
    oğul: sigara içilmez baba tüttürülür. bende tüttürüyom.
    baba: hönk?
    #4206865 (34Denklemliintro, 09.11.2008 15:47)
  10. -lan it o elindeki ne
    *elimdeki mi? ne var ki elimde
    -dalga mı geçiyorsun lan sen benimle
    *haa o mu? ,o yok ki baba gerçek değil, sen matrix'i izlemedin mi?
    -eve gidelimde beraber izleyelim haydarla
    *ya tamam çekiştirme geliyoruz,çekmesene lan kulağımı yani çekme babacım.
    #4206887 (theangelofdeath, 09.11.2008 15:54)
  11. -sigaramı o?
    -cx.
    -ya ne?
    -3lü.
    -?%½
    -valla baba bende senden arakladım yani bakma öle.
    #4206899 (aLyowerLak, 09.11.2008 15:57)
  12. - n'apıyorsun sen yatakta?
    + baba dur açıklayabilirim. düşündüğün gibi değil.
    - !?
    #4206910 (dr cureklibatur ve bay arkin, 09.11.2008 16:00)
  13. Babasına yakalanan bir evlat olarak babamla o an içinde geçen diyalogdur aşağıda ki

+ lan ne o elindeki
    - sigara
    + he tamam iç evladım...
    - ama kızman gerekirdi
    + neden kızayım yarak mı tutuyosun elinde sanki,bana mı yaşıyon pezevenk
    - çok düşüncelisin baba sağol
    + bişey değil
    #4206930 (karalama defteri, 09.11.2008 16:08 ~ 16:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladini sigara ile yakalayan baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladini sigara ile yakalayan baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladini sigara ile yakalayan baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladini sigara ile yakalayan baba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » kendi kendini gammazlamak » olum olmasa olabilecekler » radmanovic » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » kocami bosayip seni alacagim » tatar ramazan » gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak » ak parti istanbul il baskanligi onunde patlama » tabu diyaloglari » metin erdem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » her sey zittiyla kaimdir » defne joy foster » i know what you did last summer » nickinmivarderdinvar » fethullah gulen e fetos demek » makina muhendisligi » christoph ludwig agricola » fenerbahce tezahuratlari » yusuf altintas » eku