evladina bana sunu hediye al diyen baba 

kapat
  1. babalar gununu bir firsat olarak degerlendiren, bu acik gozlu baba. kildan, tuyden hediye yerine, daha efektif ve ihtiyacina binaen hediye arzu eder. simdi diyeceksiniz ki hangi baba bunu istemezz? elbet, her baba ister. ama bu arzuyu her baba dilegetiremez.

boyle bir babanin oglu ya da kizi da yuzsuzdur. babasi evladina; " bana sunu hediye al " der, evladi babasina " sen hediyeyi kendin al. hediye paketi yaptir. parasini ben sana daha sonra veririm. hem bu sayede bir isi de aradan cikarmis oluruz " der.

aslina bakilirsa iyi babadir ya. ne bileyim en azindan klasik babalar gibi, babalar gununden bi habermis gibi yaparak salaga yatip, ihtiyacini ogrenmeye calisan bebesini heder edip, namerde muhtac etmez.

sen cok yasa emi babacigim!
    #3525000 (judas, 11.06.2008 17:13 ~ 17:15)
  2. geniş babadır, kasmaz, kastırmaz. zaten gün gelmiş hediye alınacak belli, talep etmek en akıl karı iş. bir hediyeyi sipariş etmiş, nezaketi takmamış ne var ki. adam baba işte, bir zamanlar içerisinde vitamin olduğun adam, al diyecek alacaksın işte zike büke. (çok baba bi entry oldu bu)
    #3525028 (word stacking, 11.06.2008 17:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladina bana sunu hediye al diyen baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladina bana sunu hediye al diyen baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladina bana sunu hediye al diyen baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladina bana sunu hediye al diyen baba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » hani lan dort cekirdekli quad core server » bursa kiz lisesi » issiz adaya dussen yanina alacagin 3 sey ne olurdu » bangbros » suleyman cakir lisesi » yedek subay sinavina girecek adaylara oneriler » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » ermeni tehciri » son ses dinlenesi sarkilar » akzen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » altichiero » nukleerella » passion s killing floor » begenilen en acikli turk filmleri » boyle yazarlar iyi ki var » 2 de 1 hatiralar sariyor 4 1 yanimi » nada » olmek icin yasamak » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine » dominic iorfa