evladim sen manyak misin 

kapat

1. durup dururken hiç alakası yokken matematik dersinde viyana kalesi önündeki cengi anlatan şabalak ögrenciye ögretmeninin sordugu soru.

- evladim sen manyak mısın?
    - gayet tabii.
    #2507839 (mulayim, 23.10.2007 12:04 ~ 12:58)
  2. - evladım sen manyak mısın?
    + zaman zaman.
    #2507846 (tatlı su levregi, 23.10.2007 12:05)
  3. evladım sen manyak mısın?
    evet ne olmuş .mına kodumun normalleri!.
    (bkz: deli cevat)
    #2507908 (yav napcan adimi, 23.10.2007 12:23 ~ 12:25)
  4. genelde manyakça bir hareket yaptığı için, manyakça cevap alanların utanmadan üste çıkmak için söylediği sözdür. üzüm üzüme baka baka kararmıştır.
    #2507934 (tepesersemi, 23.10.2007 12:33)
  5. - evladım sen manyak mısın ?
    - yooo !!!
    - e ne o elindeki ?
    - güdümlü füze başlığı?
    - peki ne işi var onun benzinlikte ??
    - burası benzinlik mi ?
    - evet sen de pompacısın salak !!
    - abowww!
    #2507986 (nobran ne ya, 23.10.2007 12:50)
  6. genelde karşılığı ''sensin manyak!'' olan soru cümlesi.
    #2508010 (genel izleyici, 23.10.2007 12:58)
  7. (bkz: ebeveyn klasikleri)
    #2508163 (yoga yapan mistiq kedi, 23.10.2007 13:39)
  8. -evladım sen manyak mısın?
    +sanane mına koim..
    #2630725 (panicattack, 26.11.2007 01:23)
  9. - evladım sen manyak mısın?
    +hayır, uludağ sözlükde yazarım.
    -yazık...
    #2630843 (hocuspocus, 26.11.2007 02:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladim sen manyak misin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladim sen manyak misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladim sen manyak misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladim sen manyak misin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bekareti bozulan kizin gollumunu almak » alo obur dunya hatti » cilginca bir deve yalamak istiyorum » insan onuruyla oynayan kadin programlari » akilli kominist » laiklik bir dindir ataturk de o dinin peygamberi » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » seytanin fisildadiklari » islem gudusu ile para talebi » zaptos » 400 rad » oracle night » maxwell in cini » aitm » riemann hipotezi » radyo alaturka » zamanede bir hal gelmesin basa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nec nijmegen » paladyum » soylerken » erkek guzeli » canim ailem » masumiyet muzesi nin ikinci cumlesi » i m a celebrity » frankfurt am main » yaran kisisel iletiler » demirci