evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum 

kapat
  1. Çoktan bilinmeyenli bir denkleme şapka çıkarttıracak derecede muğlaklık içeren bir ifade olup,

pandoranın kutusu misali; ne anlama geldiğine dönük derinlemesine araştırmalara dalınmadan önce herhangi bir tehlike arz etmeyen,

lakin, söz konusu ifadenin ne amaçla ve söyleyen kişi hangi haleti ruhiye içerisindeyken böyle bir gizli kapaklı sözü sarf etmiş olabileceğini merak edipte, ifadenin altsal anlamını ters yüz etme yollu yüzeye çıkarma girişimi neticesinde,

açılmış pandoranın kutusunun içerisinden çıkacak kötülüklerin yaratacağı kaosa eş bir kaossu, çok bilinmeyenli söz konusu ifadeyi çözmeye çalışanlara yaşatması işten bile olmayan, koca bir soru işaretidir.
    #3634108 (bluevelve, 07.07.2008 21:49)
  2. çocuk üretimi yapan firma sahibinin çalışanına söylediği sözdür.
    #3844283 (Biyolojik Baba, 20.08.2008 15:29)
  3. karaköy üretim çiftliğinin işletme müdürünün ofis boylardan(pezevenklerden) isteği aman boş bırakmayın.
    #3844317 (teoberk10, 20.08.2008 15:38)
  4. (bkz: evladım sen başlıkları canlandır ben oyluyorum)
    #3844489 (huznun isyan olsun, 20.08.2008 16:14)
  5. duruuuun acikliyorum;

bu konuyu benden baska bir kimse aciklayamaz.

evet senelerdir bu sir içimdeydi.

isareti bekliyordum ve o işaret geldi.

efendim bu basliğin gerçek meali usta vampirin aksam yemeği için ava ciktiği bir sürede söylenmiştir.

canlı kan içmek isteyen ama bir türlü muavfak olamayan issiz bir diyarda dolanan usta vampir kalfasi bir şekilde kafasina tokmak vurarak bir adet yolunu sasirmiş avanak kişiyi bayiltmiştir.

gelgelelim ki ikinciyi beklerken usta vampir bagkur primini ödemeyi unuttugu aklina gelmiş internetten eft marifetiyle ödemesi gerektiği aklına geldiği için bu söz dizimini terennüm ederek eft eylememine kosarak gitmiştir.

işin özü budur. bunu da bana halamin torununun dünürünün baldizinin kapi komsusu söylemişti. o vampir mi kim? devlet sirridir söyleyemem.
    #3844529 (mulayim, 20.08.2008 16:23 ~ 16:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » dizustu bilgisayar » zekai sen » bagdagul » kuzey dogu dakota » mustafa denizli » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » fethullah gulen in bir bebegi iyi etmesi » william jacob baer » ikametgah ilmuhaberi » uzun gomlek giyen kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cevik kuvvet sube mudurlugu kopek egitim merkezi » uludag sozluk » nedenicinasil » butun kadinlari ayni sanmak » yagmurdan kacarken yere yuvarlanan adam » mustafa kemal ataturk » abdullah ocalan derin devletin piyonudur » sozlukteki eski uflliler » sermet erkin » guneydogu anadolu liseleri