evladim donun gorunuyor 

kapat

1. düşük bel pantolanların azizliğine uğrayan bünyenin etraftakiler tarafından uyarılmasıdır.
    yt: yaşlı teyze
    ug:uçmuş genç

yt: evladım donun görünüyor...dicem ama yavrum sen donda giymemişsin ki....
    ug: tabi teyze artık donsuz moda oldu, işinize gelirse.
    yt: daha neler gelecek başımıza. eskiden hiç değilse donları görünüyordu.şimdi bütün mal meydanda!!!
    #1814128 (emsalsiz, 24.06.2007 11:04 ~ 11:06)
  2. benjamin donun görünüyor.*
    #1814137 (silte, 24.06.2007 11:08)
  3. (bkz: kicinin catalini kaybeden adam ve 66 arkadasi)
    #1814145 (mulayim, 24.06.2007 11:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladim donun gorunuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladim donun gorunuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladim donun gorunuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladim donun gorunuyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » rica ederim » kirmizi bayrak » fly me to the moon » uzayda cay icmek » quando a chuva passar » beyaz etli prens » mustafa kemal ataturk » cine gel deyince gelir mi sorunsali » 01 12 2008 » penis boyu ile ovunen erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ders kitabini ese dosta adamak » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » nikolaj abraham abildgaard » irak a ozgurluk ve demokrasi goturecegiz » kural hatasi » www wwwwwwwwww www » ikinci facebook texas hold em poker zirvesi » umut sarikaya tipi mutsuzluk » en zor anlar