evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler 

1. ebeveynlerin çocuklarını övmeye başlamadan önce objektif bir görüntü sergilemek için kurdukları cümledir. genellikle şöyle devam eder: ya inanılmaz bi zekası var ama işte bi haylaz bi haylaz hep yaramazlığa çalışıyo kafası otursa bi dersine verse kendisini meeendis olur meendis. ulan kimsede konduramaz, bi allahın kuluda kalkıp delikanlı gibi benim çocuk maldır biraz desin. kaz kafalıdır, gerizekalıdır, öküzdür, öküzün önde gideni bayrak tutanıdır, embesil hıyarın tekidir desin. rabbim öyle yaratmış desin çıksın işin içinden.

- ayyy valla kız ayla benim oğlan diye demiyorum çok cin bi şey oldu bu nası zeki nası zeki anlatamam fışkırıyo paçalarından taşıyo mübareğin. bak allah aşkına çağırayım bir iki soru sor bak nasıl çatır çatır.

-evladıııııııımmm. tontişiiim beniiim. bi baksana anneciiineee.

+haaaaaaa.

-oğlum gelsene buraya bak ayla teyzen burda bi gel görün hele.

+ııııhhhhh

-yavrum gel bak ayla teyzen ne almış sana.

+anneeee ben altıma sıııçtıııımmm.
    #2172793 (sur duvari, 21.08.2007 18:40 ~ 18:41)
  2. bütün evlatlarda sıkıntı yaratan, ailelerin sürekli yavrucuklarını övdüğü sözlerdir.
    #2174107 (laves, 21.08.2007 22:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » dergaz » recall » aydemir akbas » cinlerin 3 harfli deyince anlamayacaklarini sanmak » brea grant » paxera » dolores o riordan » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » evrim teorisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kevin spacey » bati sorunu » sanal klavye » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » turkcell super lig » opusmesini bilmeyen erkekler » istasyon meyhane » gosteri peygamberi » abby fine reader » karayalcin