evlâdi kavun olanin basi sabun kokar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. kilavuzu karga olanin basi dertten kurtulmaz
  2. evla
  3. ne kokar ne bulasir
  4. basari ter kokar
  5. keklik kokar
  6. ne akar ne kokar
  7. balik bastan kokar
  8. akar kokar tok tutar
  9. icmeyene kotu kokar
  10. baslik bastan kokar

© 2008 - uludað sözlük

evlâdi kavun olanin basi sabun kokar baþlýðýndaki yazýlar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yazýlmýþtýr. evlâdi kavun olanin basi sabun kokar ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu evlâdi kavun olanin basi sabun kokar nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entrye tanimla baslamak » dem efektli cay bardagi » spardodo » mutfak robotu » meclise giren kene » rusya tarihine keyfi bir bakis » hey you » van egitim sen subesi » ablam uzak ulkede » metroda kitap okuyan artist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kýsa » Beijing 2008 Olympic Games