evinize kosun atari ile cosun 

kapat
  1. 80 li yillarin sonunda türkiyeye ilk atari geldiginde insanlara bu alet "bilgisayar cagini yakalayin" diye lanse edilmisti, ki o zaman comodor bile yok düsünün. Bu atari marka oyun makinesinin adi atari olarak kalmistir (her paket mendile selpak denmesi gibi). O dönem bu garip siyah ve büyük kutu cocuklarin rüyasiydi tek kelimeyle. Babam bana bu aleti aldiginda anladim ki sadece cocuklarin sevgilisi degilmis, cünkü o benden cok oynuyordu.

iste burda atari reklami, tabii ki bilinen sloganiyla "evinize kosun atari ile cosun"
    http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #1822856 (jazzmatass, 26.06.2007 02:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evinize kosun atari ile cosun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinize kosun atari ile cosun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinize kosun atari ile cosun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinize kosun atari ile cosun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » marco van basten » jorjet » pazartesi uykusu » diyorum ki » dinime kufreden musluman olsa » cm 01 02 » amprikukulu » cin » o » kizin kankasinin iliskiye etkisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » karayalcin » zen ve motosiklet bakim sanati » reha muhtar » probis » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » ecnebilerin turklere taktiklari lakaplar » 1999 nba drafti » erkekleri iki gruba ayiran kizlar » anti klise timi » ayrilik ve olumun olmadigi bir dunya