evinizdeki doktor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. doktor doktor kalksana lambalari yaksana
  2. doktor doktor kalksana lambalari taksana
  3. doktor serap ve doktor cuneyt
  4. doktor doktor gezmek
  5. doktor doktor baksana
  6. biraz doktor ol doktor
  7. doktor bey
  8. aci doktor
  9. doktor var doktor
  10. doktor kic

© 2008 - uludağ sözlük

evinizdeki doktor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinizdeki doktor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinizdeki doktor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipnogojik fenomen » hela yerine bela diyen yasam formu » ideal penis boyu » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » tourette sendromu » herpetofobi » sara thunebro » scurtel » can sikintisindan 31 cekmek » yalnizlik » volkswagen scirocco » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » vanessa marquez » almanya da yasayan turkler » erzincanspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » cekirdek coplerini yere atmak » erdil yasaroglu » strategy » hbb tv » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » zall bana server bul lan allahsiz » tesco » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » dezenkarnasyon » kimiz » bir cift turna » istinye park » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc