evinin onunde dayak yemek 

kapat

1. orta sondayken başıma gelmiş hadisedir. işin trajı komik yanı ise benim evden yardım istemek yerine evdekiler görmesin dayak yediğimide rezil olmayayım diye evden uzağa koşarak dayağı yemiş olmamdır. peki ne tür bir rezillik, hemen anlatayım evde o saatlerde annem ve bağyan arkadaşları olduğu için onlardan herhangi birinin benim dayak yediğimi görmesi ''abaroooooww ehoooooeeeww bıraksanıza çocuğu terbiyesizleeer'' şeklinde telkinlerle beni döven kişilerin gözünde saygımı iyice yok edeceği o an hem dayak yiyen hem de anasının affına sığınan bir süt oğlan olacağım sebebiyle hiç ses etmeden yediğim dayağı değilde 'ulan inşallah anam görmez be' tarzı şeyleri düşünmemi sağlamış beter bi durumdur. sonuç olarak paşa paşa dayağımı yemişimdir lakin rezil olmamışımdır.

(bkz: oh mis)
    #283406 (chosen, 27.05.2006 20:33)
  2. kesinlikle karşılık verilmelidir. zaten karşı taraf deplasmnada attığı bu golle avantajı eline geçirmiştir. en az bir gol atılarak bu avantaj nötr hale getirilmesi ikinci gol atılamıyorsa en azından olay penaltılara götürülmelidir.
    #445461 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 23:23)
  3. kesinlikle hoş olmayan bir durum olsa gerek (:
    (bkz: sorunları konuşarak halledebiliriz)
    #446660 (jaymz, 21.07.2006 12:45)
  4. ev sakinlerinden biri tarafından dayak yemek de olabilir. can havli ile kendini evden dışarı atmışsındır. eğer yakalandın ise evinin önünde dayak yersin.
    #446821 (moya, 21.07.2006 13:38)
  5. 12 yaşında birinci kattaki evimin balkonunda yediğim dillere destan dayakla bir adım önde olduğum durum.

pederden alınan bir hafta dışarı çıkmama cezası * yüzünden evde daralan bünye arkadaşları izlemek için balkona çıkar. dışarıda sadece 18 yaşındaki selçuk abi vardır.

başlayan seviyeli muhabbet selçuk abinin "la bi s*ktir git gir içeri. car car car beynimi şey ettin" demesiyle elektriklenir. "nasıl olsa bir hafta dışarı çıkmak yasak" şeklinde düşünen deep çok sevdiği selçuk abisine "de hadi sen s*ktir ipna" deyiverir demesine de çoktan pişman olmuştur.

atletik selçuk abinin bahçe duvarından atlayıp balkona gelmesi 2 saniye sürse de, titrek deep'in içeri girip balkon kapısını kapatıvermesi 1 saniye bile sürmemiştir. bir süre içeride bekleyen deep, küfürler eden selçuk abisinin gittiğini görünce tekrar dışarı çıkar.

kendisinden oldukça büyük birisine istediği küfürü edebilmenin zevkini alan bünye değişik fanteziler denemeye başlar. kah iki dişinin arasından tsickle şeklinde tükürürür, kah papaz eriği atar selçuk abisine. her saldırıda da içeri kaçıverir.

ancak son saldırıdan 2 saniye önce rüzgarin etkisiyle kapanan kapı, şenliği muştular.

babasının alkol aldığı vakitlerde ona anlattığı "nasıl sana vurulduğunda senin canın acıyorsa, sende onlara vurduğunda onların canı acıyor. kim ilk önce pes ederse o kaybeder. sakın pes etme" öğretisi yenilen dayağın kalitesini arttırmaktan başka bir boka yaramaz.

chosen gibi asil duygular taşımayan bünyenin yenilen her tokatta "anneeeoğğğ yetiiiiş" ciyaklamaları 5 dakika sonra cevap bulur da allahtan sekans biter.

* *
    #446855 (deep, 21.07.2006 13:48 ~ 22.07.2006 11:38)
  6. evinin önünde dayak yemek sokağındaki karizmanın o anda bitmesidir.sokaktaki cocukların bile maytap konusu olma sebebindir.bi de gözüne aldığın darbe sonucu olusan morluk evden dısarı 2-3 gün cıkamamanı sağlar.
    #447007 (carandiru_TSN, 21.07.2006 14:36)
  7. (bkz: kendi sahasında mağlup olmak)
    #1121309 (arabaciarabayatasget, 07.01.2007 21:58)
  8. evde abi falan oldgunu düsünüldügünde fena fikir degildir, dayagin siddetine gore abiye "abbiiii yetişş anua goiimmm" gibisinden feryad edilerek kurtulunur.

* *
    #1121399 (successor, 07.01.2007 22:12)
  9. (bkz: evlere servisimiz vardır)
    #1121413 (woolloomooloo, 07.01.2007 22:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

evinin onunde dayak yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinin onunde dayak yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinin onunde dayak yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinin onunde dayak yemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.