evinin kapilarini acan sanatcilar 

kapat
  1. genelde magazin programında görülen tiplerdir.muhabir "evet sevgili seyirciler.bugün zart zurtun evine konuk oluyoruz." diye kapıyı çalar.sanatçı kapıyı açar ve şaşırır gibi ağzından "aaa hoşgeldiniz." lafı fırlar.ulan bizde sanki yedik.içeride kameralar var arka planda net olarak görünüyor.bir de çay filan ikram eder.sanki kendisi yapmış gibi.bize utanmadan 500 çift ayakkabısını gösterenlerde az değildir hani.sabah uykudan yeni kalkmış ve doğal bir izlenim verenler çoğunluktadır.muhabir "evet sevgili seyirciler işte zart zurtun bir günü böyle geçiyor." diyerek bir sonraki haftaya kadar bizi uğurlar.
    #1456759 (tanimadinmiben, 26.03.2007 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

evinin kapilarini acan sanatcilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinin kapilarini acan sanatcilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinin kapilarini acan sanatcilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iki tasagim onume aksin » the genius of charles darwin » ankara » sabetay sevi » gelin damat fotograflari » biz adanaliyik kebabi severik » ideal penis boyu » aynadaki yuzunun karsiligi benim » elveda rumeli » kirazlibahce » unlulerin kisisel iletileri » bulent ersoy un canli yayinda osurmasi » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » rusya borsasi » bu maceranin sonu uzayda biter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » azuhaha » balikesir » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » gemicik » banyo yapmak vs dus almak » rosa parks » soul » skibbe nin istifa etmesi » agladigim gunler oldu » sakarya universitesi » the best damn thing » sigur ros » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » afyonkarahisar » gece sesleri