evinin kadini cocuklarinin annesi olacaksin 

kapat
  1. genellikle kadir inanir 'ın filmlerinde, karşısındaki tanımadığı bayana direkt olarak söylediği uyuşturucu kelimeler topluluğu

- evinin kadini cocuklarinin annesi olacaksin!!
    - ya bi siktir git be kadir abi!!
    - seviyorum de o zaman!!
    - ebenin..
    #449352 (MaRTyNs, 22.07.2006 14:10)
  2. (bkz: EViNiN KADINI ÇOCUKLARININ ANASI OLACAKSIN)
    (bkz: YUH BE)
    (bkz: ARAMAYA iNANMAK) * *
    #449358 (montajelemani, 22.07.2006 14:12 ~ 14:17)
  3. hakan şükür'ün isviçre'ye attığı gol gibidir.

(bkz: üstteki entry i okumamak)
    #449362 (arjen robben, 22.07.2006 14:14)
  4. Orada burada sürten hatun kişiyi evcilleştirme, edepli hale getirme ve de evine kazandırma girişimidir. *
    #449369 (Janis JopLin, 22.07.2006 14:17)
  5. (bkz: KIZIM SANA DiYORUM GELiNiM BARi SEN ARAMAYA iNAN)
    #449377 (montajelemani, 22.07.2006 14:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evinin kadini cocuklarinin annesi olacaksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinin kadini cocuklarinin annesi olacaksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinin kadini cocuklarinin annesi olacaksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinin kadini cocuklarinin annesi olacaksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » fantastik facebook gruplari » 50 numara ayakkabi giyen sozluk yazari » ayarimi hisset » aile bireylerinden gelen komik sms ler » internet korsani bitirdi diyen korsan saticisi » the fucker man » moderasyonun kacak guresmesi » akp komur iliskisi » pieter aertsen » blowjob » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » erkeklerle sevisen adam gizli es cinseldir » biri bunu doldursun » gepetto usta » tik » nipla » nocturnal concerto » bana okcu degil golcu lazim » mariotto albertinelli » alien trilogy » eski sevgiliye klibimde oynar misin demek