evinin erkegi 

kapat
  1. "ev"den kasıtın; genellikle Evlilik bağına dayanan eş ve/veya çocuk(ların) olduğu ailedir.
    ve bu ailenin de "baba"sı olan erkeğin, hayata dağir bütün değerlerini ailesinden çok daha geri planda tutması ve tam olarak kendisini eşine, çocuklarına, anne - babasına, kardeşlerine... adaması durumunda o kişi için söylenebilen vede oldukça onurlu olan bir sözdür.
    #3267447 (m m m, 14.04.2008 01:20)
  2. bayanların hayalini kurduğu erkektir...
    #3267455 (crazyhodja, 14.04.2008 01:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evinin erkegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinin erkegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinin erkegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinin erkegi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » boluculerin ben bolucuyum diyememesi durumu » snell yasasi » ikindi namazi » guldunya albumu » hertha berlin eski hertha berlin degil » rte nin lost a katilmasi » sarisin erkeklerin maruz kaldigi espriler » sozlugun yavaslamasi » barcelona » polise orospu cocugu demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kamov » gilbert arenas » ugur yucel » sewell » wilhelm souchon » moderatore yalakalik yapan kisiliksiz yazarlar » umut etmeyi birakmak » fasizmin bekci kopekleri » inis mona » turk solu