evinin alt katinda banka olmasi 

kapat
  1. kadıköy-moda civarlarında rastlanan durum.
    (bkz: elektrik süpürgesi sesi eşliğinde bankacıların vadeli hesap açmaları)
    +selim bey yine temizlik var yukarda galiba.
    -ben öğrendim artık nazmi bey, salı perşembe her sabah 10'da başlıyorlar.
    +beynim şişti,biz de yardıma gitsek de erken bitirseler.
    -ben bankacılık okumuştum ama..maaş vereceklerse niye olmasın.
    +?
    #617992 (kahireden ibrahim paşa, 08.09.2006 21:01)
  2. para sıkıntısı olduğıunda insanın aklına kazmalı kürekli fikirler getiren durum
    #618113 (venividivici, 08.09.2006 22:09 ~ 17.09.2006 12:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evinin alt katinda banka olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinin alt katinda banka olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinin alt katinda banka olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinin alt katinda banka olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » ihlas risalesi » eskiya » ecnebilerin turklere taktiklari lakaplar » elinde tespihle gezen yirmi yasinda adam » gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak » forever young » galatasaray taraftari » baskent dogalgaz dagitim a s » fenerbahce » okyanustaki fiberoptik kablolardan kaynakli sorun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » harder faster » denbigh stadium » fiodor yakovlievic alekseyev » superkahramanlar musluman olsa idi olacaklar » esmer bilgi » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » is gorusmesine taksiyle gitmek » 6 nci hudut alayi » suleyman cakir lisesi