evinde sigara icilmesine izin vermeyen zihniyet 

kapat
  1. birkaç çeşittir bu tipler:

birincisi sigarayı taze terk etmiş bünyedir.
    hassastır.
    dokunsan ağlar, sussan ossurur.
    gerekli gereksiz sinir sahibidir.
    üzerinde sürekli bir "zor günlerden geçiyorum, biraz anlayış lütfen" hali vardır.
    sıklıkla kucuk emrah'ı hatırlamanıza neden olur.

ikincisi sigara içmemiş/içmeyen ve içmeyecek olandır.
    sigarayla bir ilişkisi yoksa senin ağzından çıkan dumanı da salonunda istememekte haklıdır herif, arıza çıkarmak anlamsızdır.

üçüncüsü sigara içip de evde küçük çocuğu olandır.
    biz s.çtık bari ona da sıvamayalım diye kendi bile balkonda içer.
    kışın b.ku donar, sürekli sümüklerini çeke çeke gezer.

dördüncüsü ve bu saydıklarım içinde en tehlikelisi
    eşi/sevgilisi istemediği için istemiyormuş numarası yapandır
    ki kişiliksizdir, pistir, ayakları kokar...

*
    #1650183 (kuzgun, 16.05.2007 15:55 ~ 16:06)
  2. sonuna kadar haklı bir zihniyettir. hatta zihniyetten öte en iyisini yapan bir insandır.

bir kere ev sahibi evini kahvehaneye ceviren salak tiplerin pis kokusunu çekmek zorunda değildir.

ev sahibi veya ev arkadaslarından biri astım veya kalp hastasıdır o yüzden içirmez. * * *

bu tarz evlere gelip sigara içelim diye direten * manyak arkadasları budakli mese odunu ile dövmek farzdır.
    #1650212 (kediye kafa atan mucahit fare, 16.05.2007 16:04 ~ 20.06.2007 14:01)
  3. evde bebeği olan zihniyettir. çocuğunun zehirlenmesine nasıl razı olsun ki?
    #1650218 (desiree, 16.05.2007 16:05)
  4. evini dumanaltına çevirmek istemeyen,doğruda yapan zihniyettir.
    #1650227 (only you, 16.05.2007 16:07)
  5. yaz aylarında kapı, cam açıkken bu eylemine devam ediyorsa ayıp eden zihniyettir. eğer gelen misafir sık gelen bir insan değilse saygısızlık edilmemesi gerekir.
    #1650240 (t bag, 16.05.2007 16:09)
  6. aynı zihniyetin arabası varsa eğer

(bkz: arabasında sigara içilmesine izin vermeyen insan)
    #1650250 (ARTAM, 16.05.2007 16:11 ~ 16:13)
  7. duman altı olmak istemeyen anti pasif içici şahıslar. sigara içenlerce kıl olarak tanımlanır ama ev onun dur.
    #1651107 (handushka, 16.05.2007 19:50)
  8. başkasının içtiği zıkkımdan zehirlenmek zorunda olmayandır.
    #1651205 (Bohemian Rhapsody, 16.05.2007 20:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evinde sigara icilmesine izin vermeyen zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinde sigara icilmesine izin vermeyen zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinde sigara icilmesine izin vermeyen zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinde sigara icilmesine izin vermeyen zihniyet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » birine hak ettiginden fazla deger vermek » alien vs predator gold » yazar nickleri tedirgin » edit akbayram » trafik canavari olmayalim temali duygusal klip » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » ikametgah ilmuhaberi » hakan sukur » erdal guney » kural hatasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » isallah suphaneke dinimiz amin » tavushavasi » irfan yatar » ivan ayvazovski » iyi olan kazansin » cristiano ronaldo » fenerbahce tezahuratlari » emir benderlioglu » mahsun kirmizigul » sikter