evinde gitarin var mi 

kapat
  1. ''Gel sana pul koleksiyonumu göstereyim'' formatında ''Olmaz mı?Var tabii.Gel sana gitarımı göstereyim'' türünde cevap verilebilecek bir sorudur.Arsız playboy adamların eline iyi bi malzeme olacağı kesindir.
    #492113 (faithful lover, 03.08.2006 12:25)
  2. bir bulutsuzluk ozlemi parcasi.

ahanda sozleri

Evinde gitarin var mi
    Gidelim öyleyse
    Evinde gitarin var mi
    Gidelim öyleyse

Iskelede karsilasmistik
    Sisli bi gündü, tanismistik
    Birdenbire, tepeden inme
    Hem de çabucak kaynasmistik

Sohbet giderek koyulasmisti
    Birbirimize herseyi anlatmistik
    Ve baska birsey önermisti bana
    Dedim ki bilmem
    Belki de

Evinde gitarin var mi
    Gidelim öyleyse
    Evinde gitarin var mi
    Gidelim öyleyse

Sonra bir baktim
    Yapayalnizdim
    Ne sis vardi
    Ne vapur vardi
    Nereden gelmisti
    Nerelere gitmisti
    Gözlerimi kistim
    Tebessüm etmisti

Evinde gitarin var mi
    Gidelim öyleyse
    Evinde gitarin var mi
    Gidelim öyleyse.
    #656434 (beter bocek, 22.09.2006 14:11)
  3. -Evinde gitarın varmı?
    *Var.
    -Çalabiliyormusun?
    *Hayır duvarda süs olarak duruyo.

konuşmayla devam edecek soru cümlesi.
    #656484 (BaL, 22.09.2006 14:30)
  4. -evinde gitarın var mı?
    +var. senin var mı?
    -var.
    +peki o zaman hoşçakal.
    -hoşçakal*
    #656493 (zemberek yılanı, 22.09.2006 14:32)
  5. eğer müzik tutkunu bir babaya sahip olan bir kızı istemeye gidecekseniz kapıdan girer girmez size soracağı gayet ciddi soru.
    #656505 (hakanimsi, 22.09.2006 14:35)
  6. elinde , içinde bira olan poşet bulunan dertli bir kişinin soracağı sorudur.
    #2330537 (brklky, 17.09.2007 09:54)

© 2008 - uludağ sözlük

evinde gitarin var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinde gitarin var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinde gitarin var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» as i am » kamil koc » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » karpuz getir yiyeyim » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » whopper » the noose » michael jackson » metrobuslerdeki vip koltuklari » kendini super seksi sanan erkekler » nazli ilicak » yalnizliktan korkan insan » nobetci eksi oycu » netsozluk » eski karim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fotokopi cektirmek » hizli okuma teknikleri » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » xvideos » guvercin » ertugrul saglam » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » living in a world without you » bir daha cal sam » bilgi sozluk » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » mufteri her zaman haklidir » cuneyt akeroglu » civanim » rapper ninja