evinde gitar var mi 

kapat
  1. bulutsuzluk ozlemi şarkısı;

evinde gitarın var mı?
    gidelim öyleyse.
    evinde gitarın var mı?
    gidelim öyleyse.

iskelede karşılasmıştık.
    sisli bi gündü, tanışmıştık.
    birdenbire, tepeden inme.
    hem de çabucak kaynaşmıştık.

sohbet giderek koyulaşmıştı.
    birbirimize herşeyi anlatmıştık.
    ve başka birşey önermişti bana.
    dedim ki bilmem!
    belki de.

evinde gitarın var mı?
    gidelim öyleyse.
    evinde gitarın var mı?
    gidelim öyleyse.

sonra bir baktım.
    yapayalnızdım.
    ne sis vardı.
    ne vapur vardı.
    nereden gelmişti.
    nerelere gitmişti.
    gözlerimi kıstım.
    tebessüm etmişti.

evinde gitarın var mı?
    gidelim öyleyse.
    evinde gitarın var mı?
    gidelim öyleyse.
    #2251913 (maskelibalo, 03.09.2007 01:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evinde gitar var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evinde gitar var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evinde gitar var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evinde gitar var mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » saygisiz mickey mouse » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » okyanustaki fiberoptik kablolardan kaynakli sorun » fiji » sevgiliye armagan edilebilecek sarkilar » ertugrul ozkok » uludag sozluk teki galatasaray taraftari profili » sezercik » ders calismak lazimken calismamak » sirt cantasi problemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » esmer bilgi » robert downey jr » ilk askin aslinda son ask olmasi » excel in puf noktalari » yavru08 » amerikan resmi terorizmi » luzia » en buyuk » tik » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak