evin yakinina kadar arabayla birakti ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arabayla birakilan kiz eve girene kadar beklemek
  2. evin evin guzel evin
  3. birakti hepsi
  4. sevenlerini yalniz birakti
  5. ben kalmadim hoca birakti
  6. gokcek ankara yi susuz birakti
  7. okan makina yi birakti sozluge basladi
  8. kasar naz sehitler icin bir karanfil birakti
  9. melih gokcek ankara yi nasil susuz birakti
  10. yunanlilar izmir i yakti kizlarini niye birakti

© 2008 - uludağ sözlük

evin yakinina kadar arabayla birakti ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evin yakinina kadar arabayla birakti ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evin yakinina kadar arabayla birakti ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasamsal tespitler » michael jackson » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » wilhelm liebknecht » sigara icmek icin en guzel an » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » milk cup » kisiligini oturtamamis ozenti insan » i belong to che » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » imminent » tarumar » takvim i vakayi » haydar dumen e sorulan yaran sorular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » ferhat » zallasana zallasana mendilini » zurna » rui jordao » mustafa denizli » fikri sonmez » gunce » ataturk galatasaray i sevmezdi » paint it black » umursanmamak » basur » imhotep » orhan pamuk » radyo sol