evimin erkegi 

kapat
  1. trt için çekilen aile dizisi... oyuncuları; mustafa ugurlu, janset, suzan avci, fatma karanfil, ali erkazan, aykut oray, doga bekleriz, ahmet kural, sevtap capan, tolga ustuner ve busra sahiner... dizinin çekimleri 16 agustos da başlamış...
    #2201547 (fatal, 26.08.2007 11:23)
  2. perşembe günü yayınlanmaya başlayacak olan yeni trt dizisi. ahmet ugurlu basroldedir, merakla beklemekteyim.
    #2292591 (maredelibre, 10.09.2007 12:28)
  3. oyuncular ne hıkmetse biraz acemı gibi dursalar da ,ki herbiri gayet başarılı kişiler, ilerleyen zamanda otuabılecek trt dizisi.

"çalışmıyorum ben ev erkeğiyim karım çalışmama izin vermiyor" cümlesi ile ahmet uğurlu ideal erkeği temsil etmiştir.

kavak yellerınden iyi en azından.
    #2311773 (Myxomatosis, 13.09.2007 22:12)
  4. http://www.trt.net.tr/www...=TRT1&gunu=13.09.2007
    #2322738 (laedri, 15.09.2007 21:35)
  5. an itibariyle karşılaştığım, basit ama eğlenceli bir dizi. ceyhun yılmaz mafya babası rolünde oynamaktadır.
    #3080112 (fuzuli, 01.03.2008 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

evimin erkegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evimin erkegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evimin erkegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 ekim » rock your body » hic fake hesabi olmayan yazar » hiperparatiroidi » koprofobi » en cok entry giren yazar » kucukpark » ekstazi » zeka » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » katya » sikinti » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » lavabo deliginden penis cikmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye » deliryum » mikrosefali » afro sacli tatar » opioid » yugoslav futbolu » frank gambale » got atmak » kariyer net » makine muhendisi » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » sibel kekilli » yek vucud menfi rey veren oglan » safak sezer » metamorfoz