evile 

kapat

1. deli bir ingiliz thrash metal grubu. daha bir albümleri var ama gene de deli anasını satayım, nası bir ton, nası bir gitar, nası bir solo. of ki ne of.Enter the Grave albümü bir thrashseverin kesinlikle dinlemesi gereken bir albüm kanımca.

bir diğer deli ingiliz thrash albümü icin (bkz: killing peace)
    #2220776 (daRkLove, 29.08.2007 04:06)
  2. köklere bağlı, böyle hartkor martkor katmadan, pis riffler üzerine "bülübülü solo atarak" thrash yapan adam zor bulunur bu dönemde. eski kafa thrashseverlerin seveceği bi albüm olmuş. daha ilk dinleyişte yolda yürürken durduk yerde; "slayeeeeeerrrrğğğh!!" diye bağırdığım günleri hatırlattı bana.
    *
    #2330727 (emptywords, 17.09.2007 11:12)
  3. an itibariyle görebildigim kadarıyla yayınladıkları albümün sözleri internet üzerinde olmayan zencili grup.

büdüt : metal archived de varmış efendim. goguılda aradık biz tabi sadece. ilk önce oralara bakmak lazımmışmış. ama hala zencili grup.
    #2367710 (daRkLove, 23.09.2007 19:18 ~ 24.09.2007 17:57)
  4. (bkz: zencili metal grubu mu olur lan)
    #2373061 (emptywords, 24.09.2007 17:41)
  5. thrash metali tekrar canlandıran hoş bir ingiliz gruptur. albümlerinin orjinallerini alalım, almayanları uyaralım.
    #4259480 (toliveistodie, 21.11.2008 11:15)
  6. geç keşfettiğim için üzüntü duyduğum sağlam thrash gerubu. thrash severlere tavsiye ederim kesinlikle.
    (bkz: katıksız thrash)
    #5195018 (yipranmissozluksayfalari, 12.05.2009 14:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

evile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evile. Copyrights of the articles are belong to their authors.