eviews 

kapat

1. oldukca popüler bir ekonometri paket programı.yamulmuyorsam imkbye giris icin bir avantaj da olabiliyormus,amerikada universitelerde de ekonometri dalında sık olarak tercih edilen bir programdır.
    menuler aracılıgı ile,komut satırları ile ve de programlama dili şeklinde ayrı kullanım sekilleri sunan basarili bir yapim.ayrica help dosyalarinda guzel ekonometri konulari aciklamali olarak mevcuttur.
    #280328 (optimus prime, 26.05.2006 16:23 ~ 16:26)
  2. acılımı econometric views olan ekonometri paket programı. bir öğrencini günlerini alan bi analizi yapması (verileri adam gibi girip,modeli de doğru kurduğunda) iki saniye bile sürmez bilgisayar basında dört yıl neden okuyorum lann ben diye krize girersiniz.
    #686046 (marjinal fayda, 02.10.2006 09:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

eviews başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eviews ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eviews nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eviews. Copyrights of the articles are belong to their authors.