evi yakip gardroba saklanmak 

kapat
  1. haberlerde izlemiş olduğu yangınların kendisine pek derin bir tesiri bulunmayan çocuğun zevk olsun diye evi yakması sonucu anne babasından korkup güvenli bir sığınak olarak gardrobu seçmesi durumudur.
    hadise tabi ki anne babayı deliye çevirip zaten alev alev yanmakta olan evde ebeveynlerin bir de çocuğu bulma telaşına kapılmalarına sebebiyet verecektir. çocuğu boş verip kendi canının derdine düşen de var mıdır, vardır.*
    #3777929 (adamkolik kadinfobik, 06.08.2008 11:41)

© 2008 - uludağ sözlük

evi yakip gardroba saklanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evi yakip gardroba saklanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evi yakip gardroba saklanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» my marlon and brando » vanilla fudge » efsane komutan » miyehdiyznak » matruska gibisin » spatyum » ayse ozyilmazel » tiris » iamwhoiam » zerrin ozer » glossolali » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » tahrip gucu yuksek diziler » appetite for destruction » poison » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » strategy » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » ben aslinda hayata kiziyorum ya » konstruktor ressam » www muratboz com » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » goran bregovic » torrent ten dosya indirmek » amcaoglunun yeri » 2014 dunya kupasi » betimle beni behcet » ultraslan » frotorizm » eidetic imge