evi su basmasi 

kapat
  1. mutfak lavabonuzun giderinin artezyen kuyusuna dönüserek önce mutfaginizi ve sonra tüm evinizi ele geciren komsularinizin köpüklü ve yemek artikli bulasik sularina tanik olmaniz seklinde de gerceklesebilen asap bozucu durum.

herhangi bir muslukcuya ulasmanizin mümkün olmadigi bir saatte gerceklesmisse elinizde kovalarla sabaha kadar nöbet tutmaktan baska carenizin kalmamasi da olasidir.
    #753682 (klaymen, 19.10.2006 06:42)
  2. bir ara düşündüğüm şekliyle;

şöyle bir dünya vardı zamanın birinde; bütün evler tek katlı ve hepsi de hemzemin giriş. bu özellik, evin su basmasını kolaylaştırmış ve sürekli camlardan boşalan bir su devir daimini gerçekleştiriyor. ama insanlar mutlu nedense. ufak motorlu kayıkları var herkesin. işe, okula onlarla gidiliyor, ve yollarda zorluk çıkmıyor. iş yerleri uzun gökdelenler halinde olsada merdivenlerden çıkılıyor. merdivenlerde de su devir daim içerisinde ama bu engel olmuyor çıkmaya. yollar, yollar trafik halinde yine, ama kızgınlık yok garip bir ohşş hali içinde herkes. dükkanlar, hastaneler, taksiler hep böyle
    eve dönünce de yemek daha karemsi bir kayıkta yeniyor, uykusu gelen kendi kayığına çekiliyor.

söyleyeyim de ;

filmi hatırlayınca kendine "dur lan" deyip; bana "waterworld den ammada etkilenmişsin arkadaşım" mesajını yollamadan önce söyleyeyim, ondan önce düşünmüştüm. ben yazdıktan sonra hatırlayanlara şimdilik sözüm yok.
    #1896498 (nazo gibisi, 10.07.2007 00:36 ~ 00:40)
  3. çırçır deresinin taşmasına benzeyen bir durum.
    #1896525 (zaman, 10.07.2007 00:39)
  4. Gece uykundan herhangi bir sebepten dolayı uyandıktan sonra yürümeye başlayıp ayağının banyoya henüz varmadan ıslanması durumunda ağızdan çıkacak ""Has.....!!"" kelimesinin bir numaralı sebebi
    #1896655 (temptation, 10.07.2007 00:51)
  5. rezalet bir durumdur. öğrenci evinde gerçekleşirse rezilliği kat be kat artar.

http://soapbox.msn.com/vi...80-4297-8934-02b0a2aa6759
    #1928638 (bl, 13.07.2007 23:33 ~ 23:34)
  6. düşman başına gelmesi dilenmeyen bir rezalettir.
    #1934958 (bl, 14.07.2007 21:27)
  7. yaklaşık 1,5 saat önce, kalorifer vanası patlayan komşumun başına gelen facia. yatak odasının içi yağlı su dolmuş; Allah kimsenin başına vermesin...
    #4233897 (tarumar, 15.11.2008 19:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

evi su basmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evi su basmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evi su basmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evi su basmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.