evey 

kapat
  1. 1.ci tanim: ingilizce away kelimesinin turkce okunusudur.

2.ci tanim: hos gelmis, sefalar getirmis, entrylerini merakla bekledigimiz yazar arkadastir.
    (limon cicegi kolonyasi, 11.06.2007 21:24)
  2. bilgisayar üzerinden sohbet dilinde "evet" yerine geçer. evet benziyolar da.
    (daRkLove, 12.06.2007 02:22)
  3. V for Vendetta filminde NATALIE PORTMAN'ın canlandırdığı karakter.Evey, zulmün ve kokuşmuşluğun hüküm sürdüğü bir topluma özgürlük ve bağımsızlığın geri kazandırılması için planlar yapan V'ye yardim eder. Evey'in bilinçlenme süreci bir halkın bilinçlenme sürecidir. Bu yüzden evey halk'tır.Halk Evey'dir.
    (evey, 14.06.2007 01:05 ~ 18:52)
  4. hoşgelmiş yazarımızdır, söyleyecek söz olduğunu biliyoruz ama söz degil yazı-eylem zamanıdır, sessizleştirilmişlerse sen ses ol...
    (kolibandı, 15.06.2007 00:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mc derbeder » kacak yasamak » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » kolestrol » kayseri duku haci abdullah » agaclarla konusmak » mirage monster » ercan saatci » niksar in tarihi eserleri » kayitli uludag sozluk okuru » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » tarihin sonu » guzel olmadiklari halde guzel sanilan kizlar » alaka » yasar nuri ozturk » angela merkel » desmond tutu » windows » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » yaser yildiz » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona » derdest » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » tumer metin » criss angel » jimi hendrix sex tape » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » dunkin donuts a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa