evet tanismiyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  2. evet binlerce kez evet
  3. evet ne var
  4. evet evet
  5. evet
  6. ben mi evet
  7. evet evet moo
  8. savasa evet
  9. evet siz ermenisiniz
  10. evet ben de insanim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» star wars clone wars » gul » different world » dinsadansdjeveldyrkaar » pinhani » turbanli f1 pilotu » fizik » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » bezgin » starship » hayattan zevk alamamak » erkeklerden igrenme nedenleri » dertli dertli sicmak » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » wolfgang amadeus mozart » nankor » hepsi hepsi hayat nasil olsa » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » fatih terim » karagumruk yanmasin » satanist memur » paranin satin alabildikleri » istifa » cirozname » kanser » biometrik resim » acik kalmis fermuar » igrenc espriler » tecavuz insanlik disidir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa