evet sucluyum beni oldurebilirsin ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. oldurebilirsin herkes oldurebilir
  3. beni hic aldattin mi diyen birine evet diyen insan
  4. sucluyum
  5. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  6. dusunuyorum o halde sucluyum
  7. sucum sevmekse sucluyum hakimim
  8. gaza basmak sucsa sucluyum hakim bey
  9. evet binlerce kez evet
  10. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan

© 2008 - uludağ sözlük

evet sucluyum beni oldurebilirsin ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet sucluyum beni oldurebilirsin ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet sucluyum beni oldurebilirsin ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarim anu ben aglarim » broadway da muzikal izlemek » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » liv tylor un fil yutmus hali » moderasyonla konustum haberler iyi » nestea seftali » uyumak lazim » aquafobi » kavak yelleri » michael j fox » isik ve sevgiyle kal » ataksi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » i will always love you » charlie and the chocolate factory » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disgrafi » doymadim sana » karantinali despina » pure » kazim koyuncu » aba guresi » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » insani anlamsizca mutlu eden seyler » swh » richie sambora » voyorizm » mr ampul » orgazm sonrasi aglayan erkek » animal instinct » apraksi