evet su anda ben uydurdum lokal terminoloji 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lokal
  2. ben uydurdum
  3. lokal anestezi
  4. kicimdan uydurdum
  5. lokal kayip
  6. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  7. terminoloji
  8. gotumden uydurdum guzel olmus mu
  9. oldurulme terminoloji si
  10. askeri terminoloji

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abi diyarbakir dan mi geldiniz hepiniz » herseyin tukeniyor olmasi » eses taraftari porsuk canavari » indian ink » tasma » eksi sozluk » ukte sayisi » gardi » cikarinbeniburdan » ahmet kaya » ataturk aniti » 2088 eurovision sarki yarismasi » bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi » el mahalla tutsaklari aclik grevinde » sevmekten usanmam » nilgun ones » sol frame ile iliskiye giren yazar » yipranmissozluksayfalari » galatasaray in 2008 2009 sezonu teknik direktoru » haluk undeger » maximus » tugba aydin » bulent ecevit » onder sav in hazreti muhammed e alayci yaklasimi » kurban kesen muslumanin insan olma ihtimali » cin baskisi » turkiyede calisanin degeri » hasan sabbah » akort dudugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa