evet sonuca geliyorum biliyorum sikildin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. geliyorum geliyorum maalesef yine gelemedim
  3. biliyorum artik iyice biliyorum
  4. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  5. ben sonuca bakarim
  6. yarisini yaparak sonuca ulasilmaz
  7. alti ay ileri sariyoruz ve sonuca bakiyoruz
  8. taktiksel ustunluk bizi sonuca goturdu
  9. evet binlerce kez evet
  10. bir yer var biliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

evet sonuca geliyorum biliyorum sikildin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet sonuca geliyorum biliyorum sikildin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet sonuca geliyorum biliyorum sikildin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tiamat » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » ilkokulun vazgecilmezleri » ataturk un emanetini devirmek istemek » ankaragucluler saraba dustuler » babylon a d » archie thompson » sol frame in ebesine atlayan sevgili » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » cok doluyum sozluk » askta cok ince hesaplar yapmak » abla kardes diyaloglari » kanuni sultan suleyman » kadir misiroglu » simon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cbc » rockbursa » entoksikasyon » estrojen » suisid » gelin damat fotograflari » usti nad labem » lars ulrich » saygi hak edilmez kazanilir » fatih keskin » gunahim ol benim » sikinti » ayak sagligi » temporarypeace » dovulesi dizi karakterleri