evet sanirim ben uydurdum bu kelimeyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  2. ben uydurdum
  3. kicimdan uydurdum
  4. gotumden uydurdum guzel olmus mu
  5. itiraf ediyorum ukte bos kalmasin diye uydurdum
  6. entrylerdeki her kelimeyi linklendirmek
  7. yazdigi kelimeyi sansurleyen yazar
  8. iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanciklar
  9. evet binlerce kez evet
  10. ozel mesajda kelimeyi cok uzun yazmak

© 2008 - uludağ sözlük

evet sanirim ben uydurdum bu kelimeyi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evet sanirim ben uydurdum bu kelimeyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet sanirim ben uydurdum bu kelimeyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mercan dede » kulaklik hediye eden komsu » bes yillik kaldirma plani » ayrilik atesten bir ok » turkiye den cecenistan a savasmak icin giden genc » elazig yoresi turkuleri » seyh samil » nokia n95 » deprem aninda hebeleholol diye bagiran okul muduru » aysel dogan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci