evet evet musluman degil onlar olamazlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  3. evet binlerce kez evet
  4. ben mi evet
  5. evet evet moo
  6. evet evet
  7. evet
  8. evet ne var
  9. evet mi hayir mi
  10. evet ama sen anlayamazsin

© 2008 - uludağ sözlük

evet evet musluman degil onlar olamazlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet evet musluman degil onlar olamazlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet evet musluman degil onlar olamazlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bluetooth » alwayssleepy » suni cim » sarhos diyaloglari » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » umraniye anadolu lisesi » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » bettyboo » vakit » seovi » sair uuserlardan siirler » ideal penis boyu » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » erol yarar » ekonomik kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evrim teorisi » zollinger ellison sendromu » burhan altintop lost ta oynasin » bl » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » sonata arctica » damien marley » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » bizimle ugrasma takimi toparla » etkilenme sanrilari » miguel de cervantes saavedra » turkmenistan milli futbol takimi » teoberk10 » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi