evet cok zekiyim hemen anlarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. dayak yememenin hemen hemen imkansiz olmasi
  3. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  4. ben guzelden anlarim
  5. ben halinden anlarim
  6. futboldan biraz anlarim
  7. hatunun ne mal oldugunu yuruyusunden anlarim
  8. cv sine ironiden anlarim yazan insan
  9. zekiyim ama issizim
  10. zekiyim ama calismam

© 2008 - uludağ sözlük

evet cok zekiyim hemen anlarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet cok zekiyim hemen anlarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet cok zekiyim hemen anlarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kumpir » sozlukteki izmir kompleksi » kalpsiz adam » ofori » sosyal fobi » bye yerine by diyen msn insani » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » erzincanspor » baslik entry ve nick uyumu » annebenpenguenoldum » hic bizimkini yediniz mi » women leather and hell » global afazi » ayse ozyilmazel » goran bregovic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ctrl alt del » i love this game » ntvmsnbc com » istemedigi halde netten cikmayan insan » haykocepkin biz » tesco » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » jerusalemm » masturbasyon » felis domesticus » ibanez grg 170 dx » x e koyayim sana bir sey olmasin » es eksi iki » satriyazis » arda turan