evet cok onemli bisey bu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  3. entry onemli degil onemli olan sozlugun kazanmasi
  4. bekaret onemli degilse evlilik de onemli degil
  5. boy onemli degil islev onemli
  6. evet binlerce kez evet
  7. kendin icin onemli olani baskasi icin de onemli sanmak
  8. bisey
  9. bisey yok
  10. pek bisey yok

© 2008 - uludağ sözlük

evet cok onemli bisey bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet cok onemli bisey bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet cok onemli bisey bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» frotorizm » sergen yalcin » nerede kalmistik » alwayssleepy » nikotofobi » tegetsel konusma » butun eski sevgilileri imha etmek » amigurumi » okan bayulgen in tv programlari » betimle beni behcet » veysel bozkurt » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » sorunsal » depersonalizasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » online olanlar » solculari taniyinca sagci olmak » introjekt » ibrahim yorgunlahmacun » suni cim » medine nin mucevheri » burhan altintop lost ta oynasin » nadia camukova » evlenmek isteyen yazarlar » mahalle dugununde salsa yapan cift » isemek » kannabinohid » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » yuksek sakatat » eidetic imge