evet cok kotuyum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. kotuyum ben kotuyum
  3. kotuyum ben kotuyum kotuyum kotuyum
  4. sozluk ben bugun cok kotuyum
  5. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  6. evet binlerce kez evet
  7. evet evet moo
  8. evet evet
  9. ben mi evet
  10. evet

© 2008 - uludağ sözlük

evet cok kotuyum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evet cok kotuyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet cok kotuyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sute hic girmemis ak kasik » bir turk dunyaya bedeldir » bergamut esansi » zeynep in sekiz gunu » bir erkege soylenebilecek en agir soz » ahmet altan in ermeni soykirimi hakkindaki yazisi » gece 3 te mesaj atan sevgili » mustehak » tayyip erdogan in dogan gurubu nun ipini cekmesi » haz suyu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games