evet bunlarla alakasiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. bana bunlarla gelme
  3. bana bunlarla gelmeyin
  4. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  5. evet binlerce kez evet
  6. alakasiz
  7. alakasiz yonlendirmeler
  8. alakasiz entry de rte ye laf sokmak
  9. alakasiz ozellikli urunler
  10. alakasiz mukayeseler yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

evet bunlarla alakasiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet bunlarla alakasiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet bunlarla alakasiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aduket ceken damdaki eski sevgili » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » bulent ozdemir » sehitlerin naaslarinin curumemesi » matruska gibisin » sapur supur sagi solu open kiz » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » bakirkoyspor » lumpen » anadolu rangers » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » wynonie harris » cekirdek coplerini yere atmak » diazem » hezeyan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » sibel can » google earth un turk haberciligine katkilari » turkenmafia » eritrofobi » bir anda » hic fake hesabi olmayan yazar » logore » sucluluk sanrilari » bc prostejov » never neverland » sevgiliyi sol frame getirmek » ozkiyim dusunceleri