evet bende sarki soyleyince cok mutlu oluyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. soyleyince yine ben kotu oluyorum
  2. rafet el roman sarki soyleyince aciyip para vermek
  3. baslik aciyorum mutlu oluyorum
  4. dinlere laf ediyorum mutlu oluyorum
  5. baslik aciyorum eksileniyorum mutlu oluyorum
  6. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  7. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  8. yalan soyleyince pipinin uzamasi
  9. kolluk bende killik bende
  10. para bende huzur bende

© 2008 - uludağ sözlük

evet bende sarki soyleyince cok mutlu oluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet bende sarki soyleyince cok mutlu oluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet bende sarki soyleyince cok mutlu oluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muthis ozetlemis » aura hiemis » jorg haider » eksi sozluk » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » amigurumi » tesco » hic fake hesabi olmayan yazar » moravia » kendini super seksi sanan erkekler » sara thunebro » lavabodan eski sevgili cikmasi » protect the skin you are in » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pablo escobar » pkk nin lider kadrosu » yarak kafali » safak sezer » hatunbank » etkileme sanrilari » lamba » gorsel agnozi » epilepsi ile orgazm » dijital fotograf makinesi » seovi » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » degeneration » yaratan rabbinin adiyla oku » galatasaray store