evet ben dansozum diye bagirmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. ben mesihim diye bagirmak
  3. yangin var diye bagirmak
  4. buradayim diye bagirmak
  5. ben sazanim diye bagirmak
  6. mhp kurultayinda biji apo diye bagirmak
  7. metroda inecek var diye bagirmak
  8. yururken aniden gol diye bagirmak
  9. zeytinburnu nda karagumruk diye bagirmak
  10. ulu orta ben ibneyim diye bagirmak

© 2008 - uludağ sözlük

evet ben dansozum diye bagirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet ben dansozum diye bagirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet ben dansozum diye bagirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » no tanri no cry » kuru kebap » egina » metin culhaoglu » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » ampirikuku » turklerin cok iyi yaptigi isler » kime derler sana derler » insan kurban etmek » cognitive » ieva s polka » amfetamin » interview » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desmodus rotundus » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » charlie and the chocolate factory » mustafa denizli » agalmatophilia » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » coumineol » jeff foster » on your own » kaaria » vicdan » gemicik » dun gece » nefes alamamak » revenge