evet ben bunu yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  2. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  3. a evet bir zamanlar yaptim o isi
  4. ben bugun bunu yaptim
  5. evet ama bir lokomotif bunu yapabilir mi
  6. evet ama bunu bir lokomatif yapabilir mi bakalim
  7. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  8. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  9. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  10. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor

© 2008 - uludağ sözlük

evet ben bunu yaptim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evet ben bunu yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet ben bunu yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ara sira bazi bazi » 30 agustos 2008 fenerbahce istanbul b b maci » sean singletary » eski sevgiliye yanlislikla askim demek » monopoly de donald trump i yenmek » ne oldugu mechul tiplerin msn inize ulasmasi » shashkin » pink floyd » mad world » bluetooth ismine msn adresini yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games