eve online 

kapat
  1. Son 5 yılın ödül rekortmeni mmorpg oyunu.
    30.000 kişinin aynı anda aynı evrende oynayabilmesini sağlayan üstün serverları ve genel olarak 17.000 den çok güneş sisteminden oluşan bir haritası olan oyun kullanıcılarına satın aldığı uzay gemisi ile bi takım görevler alıp gerçekleştirmenin yanı sıra ticaret,taşıma,üretim gibi işlemler yapabilme özgürlüğü sunmaktadır.
    Oyundaki hemen hemen hiç bir obje npc tarafından satılmayıp direk olarak oyuncuların kendi aralarında satın alma ve üretim yapmaları üzerine kurulmuştur.
    saat ve dakikaya bağlı skill artırma sistemi sayesinde kullanıcılar oyuna bağlı olmadığı saatlerde bile karakterlerini geliştirmeye devam edebilmektedirler..
    #422807 (fecimen, 13.07.2006 20:48)
  2. gelmis gecmis en iyi mmorpg'lerden biri. oldukca da zor kerata.
    #1776023 (king of the hill, 16.06.2007 12:49)

© 2008 - uludağ sözlük

eve online başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eve online ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eve online nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » can dundar » sefalette esitlik » israrla kizlar tuvaletine girmeye calisan erkek » isci » elif safak » platonik ask » gozgoz » petek dincoz » sir isaac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games