eve giren hirsizin ev sahibine asik olmasi 

kapat
  1. aşkın gücüne bir kanıt daha... bazen internet üzerinden bazen gerçek hayatta sıradan bir karşılaşmada, garip ama gerçek ve yaşanmış bir durumdur.
    #1995148 (istavrit, 23.07.2007 21:36)
  2. hirsiz kisisinin mr and mrs smith'teki angelina jolie gibi misyon sahibi bir tas hatun olmasi durumunda sen ustune rahat bir seyler giy ben de ikimize icki hazirlayip geleyim diye cevap verecegim durumdur.
    #1995199 (hreisk, 23.07.2007 21:42 ~ 21:43)
  3. kadın hırsızların ev soymadıgını du$unursek erkekler icin kotu bir durum ortaya cıkar.

-a$kın gucune inanır mısın?
    -gaspın gucunden yararlanıcak mısın?
    #1995207 (bilincli tuketici, 23.07.2007 21:44)
  4. aşkın gözü kördür sözünün hatırlanacağı durumdur. iki taraf da aralarında anlaşmışsa polise gerek kalmaz.
    #3709142 (arabaciarabayatasget, 23.07.2008 19:40)
  5. (bkz: yavuz hirsiz ev sahibini bastirir) *
    #3709147 (Unay, 23.07.2008 19:41)

© 2008 - uludağ sözlük

eve giren hirsizin ev sahibine asik olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eve giren hirsizin ev sahibine asik olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eve giren hirsizin ev sahibine asik olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geschlechtsverkehr » ayca sen baskan pusu » alkoldeki kan orani » dublaj fimlerden nefret etme sebepleri » allah in kafa karistirmak icin yarattiklari » karin » ahbucag08 » votka » sivrisinekvekaranfil » mahmut dervis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games