evden sokaga cagrilan cocuk 


kapat
  1. mahallenin fırlama veletlerinin ismini bağırarak oyuna davet ettikleri çocuktur. perdenin altından belirir berkecan, camı açar, sıkıntılır, tam çocuklara cevap verirken yan pencereden beliren anne çocukları küçümseyici bakışlar eşliğinde onun adına sokak konuşması yapar.

    +Berkecan gelemez, işi var...

    tabi çocuklar önce anneye sonra berkecan'a bakarlar. durum ümitsizdir. oyunlarına koşar adım dönerken, anne bu kez berkecan'a çıkışır;

    +kapat pencereyi berkecan, gir içeriye...

    bir kaç yıl sonra da, 'bu çocuk neden böyle ezik ve asosyal' diye psikologlara danışılır.
    #3882494 (antilopyawrusu, 28.08.2008 15:07 ~ 30.08.2008 01:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

evden sokaga cagrilan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evden sokaga cagrilan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evden sokaga cagrilan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evden sokaga cagrilan cocuk. Copyrights of the articles are belong to their authors.