evden cikarken fermuari kontrol etmek 

kapat
  1. her sabah yaptığım şey. daha doğrusu yapmam gereken ancak sokağa çıktığımda yapabildiğim şey.

evden çıkarken her erkeğin muhakkak fermuarını kontrol etmesi gerek. sakata gelmeyelim mazallah, ne olur ne olmaz. sonuçta fermuar açık kalmışsa, rezil olma durumu var. ancak bu durum benim aklıma hep sokağa ilk adımımı attığımda gelir nedense. bizim sokak sabah bile kalabalık oluyor. o yüzden ''ulan ne yapsam da şu fermuarı bir kontrol edebilmsem'' der dururken, birden bir çözüm ürettim.zira sokakta sap gibi fermuarı kontrol etmek pek hoş bir görüntü olmuyor malum. şöyle yapıyorum: çantamı güzelce malum yerin üzerine indiriyor ve o bölgeyi güzelce kapatıyorum, bir yandan da etrafı da kollayarak fermuarımı hemen kontrol ediyorum. bir kaç kez fermuarımı açık unuttuğum oldu ve bu fiil işime yaradığından sürekli yapıyorum her sabah. ah keşke bir de bu işi evden çıkmadan yapabilsem. inşallah onu da yapacağım. ama birazcık zamana ihtiyacım var. malum alışkanlıkları bırakmak kolay olmuyor.
    #4251768 (yuzyillardir akan cesme, 19.11.2008 15:30)
  2. kepenkleri kapatıp kapatmadığını kontrol etmek demektir.
    #4251774 (queenofthenight, 19.11.2008 15:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

evden cikarken fermuari kontrol etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evden cikarken fermuari kontrol etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evden cikarken fermuari kontrol etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evden cikarken fermuari kontrol etmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.