evdebalik com 

kapat
  1. **
    http://www.evdebalik.com/ sitesi altından hizmet veren, online balık sipariş sitesidir. tabii ki yemek için. kredi kartı işlemi gerekmiyormuş.
    #3388488 (prisoner, 12.05.2008 18:45)

© 2008 - uludağ sözlük

evdebalik com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evdebalik com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evdebalik com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matematik fikralari » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » post travmatik stres bozuklugu » fabala » hasan bulent kahraman » skolastik dusunce » psikasteni » carmageddon » pkk sempatizani yazarlar » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » gaba » dijital fotograf makinesi » turkmenistan milli futbol takimi » gidiklanma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1905 » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » tourette sendromu » agoni » barlar sokagi » kardese yapilan iskenceler » nothing else matters » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » ogretmene asik olmak » sentaktik afazi » yavsak sozluk yazarlari listesi » plzen » righteous kill » hulya avsar » mutlu olmak icin