evde tek basina eller havaya yapmak 

kapat
  1. dışardan bakıldığında sinek avlama görünütüsü veren keyfi eylem. hoş, içerden baktım şimdi, manidar bir fark yokmuş lan.

çek-kontrol-perde.

eyvallah.

''hoosaaafff hosaaafff diyee aaaığğlyacakkksıııaaaan, başınııea daşşşlarraaaaa heppp furracakkksıaaaaaaan''

amaaaııaaan.
    #3284782 (hosaf, 18.04.2008 01:22)
  2. entry i netcafede yüksek sesle alkışlamak gibi..
    #3284787 (siniir, 18.04.2008 01:24)
  3. (bkz: karaoke)
    #3284790 (kratostol, 18.04.2008 01:24)
  4. maddi durumu el vermedigi için dışarı cıkamayan
    evde küçük oldugu için arkadaşlarını eve davet edemeyen bireyin (bkz: müzik) eşliginde yaptıgı eylemlerin tümü.
    #3284827 (dejavuist, 18.04.2008 01:34)

© 2008 - uludağ sözlük

evde tek basina eller havaya yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evde tek basina eller havaya yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evde tek basina eller havaya yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universite kazanamamis ergen bunye ezikligi » mgs0225 » candan ercetin » bir milli park projesi olarak bekar evleri » aci » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » tepsi mudafaa » yanlis anlasilmis sarki sozleri » amer » ben hic deniz gormemistim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games