evde takilmak 

kapat
  1. öncesinde birkaç yorucu gün geçirdiyseniz, cennete düşmekle eşdeğer görülebilecek durumdur.
    #2043788 (duchesse, 31.07.2007 14:24)
  2. paranın suyunu cekmesı durumunda yapılabılecek eylem.
    #2043821 (enginar, 31.07.2007 14:29)
  3. her ay başında "tamam artık gelecek ay işi bırakıyorum, sonra aylarca evde oturucam, hiç çıkmadan evde oturucam" dedirten özlenen eylem. geç kalkmak, bütün gün kitap okumak, pijamaları hiç çıkarmadan yaşamak, saçını bile taramaya üşenmek...
    #2044006 (mitheithel, 31.07.2007 15:01)

© 2008 - uludağ sözlük

evde takilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evde takilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evde takilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» get the best fuck the rest » hic bizimkini yediniz mi » diferansiyel denklemler » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » poison » discovery channel in marmaray belgeseli » caylak » barack obama vaadleri » taipan » nevroz » ekonometri » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » dissection » kurtlerden nefret etmek » nickmator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evinde sadece radyo olan insan » frotorizm » ideal erkek » sapka yapamayan cuheyla » hadi simdi nabican » bir muhendisin hayati » sozlukteki otlar boklar » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » metamorfoz » sergen yalcin » sinemasal sorunlar » katya » introjekt » ben kimim » evren bir saka mi