evde kimse yok 

kapat
  1. yalın'ızlığın en yalın halidir herhal...

ol. oldur. çoğal. çoğalt.
    evde kimse yok..
    o, her kim'se yok..
    yokoğluyok...
    kime diyosam , adam ben de!..
    evde kimse yok...
    #1841311 (nickless cage, 29.06.2007 20:07)
  2. akşam yorgun eve dönerken akla gelen ve ayakların geri geri gitmeye çalışmasına sebep olan durum. boş eve gitmektense kendini sokağa vurmak daha cazip gelir...
    #1841349 (nikim yok benim, 29.06.2007 20:16)
  3. aranılan yaşam arkadaşının henüz bulunulmamış halidir....
    #1841496 (gonul bukagi, 29.06.2007 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

evde kimse yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evde kimse yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evde kimse yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nba de zenciler dunyada tatarlar » bas agrisi » bosver » host lan » lavabodan eski sevgili cikmasi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » galatasaray store » gioacchino rossini » sabahat akkiraz » amsterdam » kudret cengiz » bolot bayrishev » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » glock » pkk nin lider kadrosu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » my marlon and brando » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » musta » jalapeno ve nacho klasigi » futbol zevki » tasima turklerle degirmen donmez » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » piromani » we are but falling leaves » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » viva la vida » is kadini sacmaligi » musvette e dergi